کد خبر:۳۳۸۷۴۱
دولت هند صادرکنندگان کالا به ایران را به دریافت روپیه تشویق میکند
دولت هند اعلام کرد صادرکنندگان هندی که پول کالاهای صادراتی خود به ایران را به جای دلار و یورو به روپیه دریافت کنند، مشمول مزایای تجاری خواهند شد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، دولت هند اعلام کرد صادرکنندگان هندی که پول کالاهای صادراتی خود به ایران را به جای دلار و یورو به روپیه دریافت کنند، مشمول مزایای تجاری خواهند شد.
مدیرکل سازمان تجارت خارجی هند در این باره گفت: «بر اساس سیاست تجارت آزاد دولت هند صادرکنندگان کالا به ایران به روپیه از مزایای صادراتی برخوردار می گردند.»
صادرکنندگان هندی عمدتا با استفاده از ارزهایی نظیر دلار و یورو که به راحتی قابل تبدیل به ارزهای دیگر هستند، تجارت می کنند. دولت هند مشوق های صادراتی مختلفی را برای تشویق صادرکنندگان به استفاده از ساز و کار پرداخت به روپیه در نظر گرفته است.
به دنبال وضع تحریم های غرب علیه ایران، این کشور پول کالاهای هندی را به روپیه پرداخت می کند.
دولت هند در ماه آوریل به منظور افزایش مبادلات تجاری دوجانبه با ایران، صدور کالاهایی نظیر مواد غذایی و دارو به مقصد ایران را از قوانین مربوط به مالیات بر ارزش افزوده معاف کرد.
علاوه بر مواد غذایی، هند مقادیر معتنابهی دارو، ماشین آلات، تجهیزات حمل و نقل، مواد شیمیایی، نخ و پارچه و فولاد به ایران صادر می کند.
حجم مبادلات تجاری دو کشور در سال 14-2013 به 15.25 میلیارد دلار رسید.
هند یکی از بزرگترین وارد کنندگان نفت ایران به شمار می رود.
از فوریه 2013، یعنی زمانی که دولت آمریکا کانال های پرداخت پول به ایران را مسدود کرده، هند 45 درصد پول نفت ایران را از طریق بانک یو سی او به روپیه پرداخت می کند.
به دلیل تحریم های آمریکا و دیگر کشورهای غربی، هند تلاش دارد وابستگی خود به نفت ایران را کاهش دهد. این کشور در سال 10-2009، 21.20 میلیون تن نفت خام از ایران وارد کرد که این رقم در سال 11-2010 به 18.50 و در سال 12-2011 به 18.11 میلیون تن رسید.
صادرات نفت هند از ایران در سال 13-2012 نیز به 13.14 میلیون تن کاهش یافت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.